Så er vores skolepræsentationsvideo her!
Erritsø Fællesskoles helt egen præsentationsvideo, som blev optaget i efteråret 2017, har hermed præmiere. Det er 3 af vores elever, der har lavet alle optagelser, klipning, interviews, mv. Det er rigtig flot gået – tak for det fine arbejdeJ
Kig med og kom en tur rundt på de tre afdelinger, hvor du kan møde børn og voksne, der til daglig er en del af vores dejlige skole.
    Marlene Svane den 02-02-2018
    Skolebestyrelsesvalg 2018

Erritsø Fællesskole inviterer til valgmøde tirsdag d. 20. marts kl. 19.00

Se mere i vedhæftede invitation.

Nicolaj Hansen den 11-01-2018
    UNI-login til forældre OPDATERING

Det er nu sidste chance for at chance for at få oprettet dit UNI•login, inden der bliver lukket for det gamle forældreintra login.
    Fra d. 22. januar 2018 vil det kun være muligt at logge ind på forældreIntra med UNI•login, så det er en rigtig god ide at få det oprettet inden.

Nu kan du få et UNI•Login, som du kan bruge, når du skal se informationer om dit barn fra skolen.
    Det vil betyde at man fremover skal logge ind på ForældreIntra med UNI•login, og det er det samme login man skal bruge til Meebook. Meebook er skolernes nye system til elevplaner, årsplaner m.m.

I en overgangsperiode indtil d 1.1.2018, vil det stadigt være muligt at logge ind med jeres gamle kode til ForældreIntra. Men herefter vil det kun være muligt med UNI•login.

Meebook kan man ikke bruge sit gamle ForældreIntra bruger og kode. Her skal man bruge UNI•login.

For at oprette dit UNI•login, følg da vejhæftede guide første gang du vælger at bruge UNI•login til ForældreIntra eller Meebook.

Linjevalg